Apple Pay

"Укрзалізниця" запустила у своєму офіційному чатботі Apple Messages функцію купівлі квитків за допомогою Apple Pay. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Для запуску Apple Messages потрібно натиснути кнопку "Повідомлення" на сайті "Укрзалізниці", після чого відкриється діалогове вікно. Далі можна або перейти до купівлі квитків через Apple Pay або до спілкування з оператором служби підтримки. Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit.

"Для нас важливо, щоб пасажири могли оплачувати квитки всіма можливими, зручними для них способами. Тому тепер в Apple Messages, який сам по собі робить взаємодію з "Укрзалізницею" такою ж простою, як спілкування в чаті з друзями чи близькими, можна розраховуватись в один клік — через найзвичнішу для користувачів Apple систему Apple Pay", — каже заступник голови Пасажирської компанії "Укрзалізниці" з розвитку бізнесу Євгеній Єнтіс.

Нагадаємо, що окрім Apple Messages "Укрзалізниця" також має свої офіційні чатботи у Viber, Telegram та у Facebook Messenger. Через них також можна купувати квитки та отримувати корисну інформацію.

"Укрзалізниця" оновила всі електрички Kyiv City Express: як вони виглядають