Креативники з Києва створили український бренд одягу Molfar brand
Фото: MOLFAR

Команда креативників з Києва, яка раніше займалася івентами, рекламою і PR створили власний бренд одягу Molfar brand. 

Molfar brandЩе до війни вони планували створити свій благодійно-соціального проєкт та шукали новий офіс. Війна змінила плани, але не цілі. Зараз команда здійснила свою мрію і займається просуванням українського мистецтва через свій український змістовий бренд одягу.

Одяг Molfar brandОдяг Molfar brandБренду Molfar  був створений для того, щоб вивести на ринок України, а згодом Європи й США дійсно high quality brand та доцільний продукт. "В нашому розумінні — відсутність доцільності, це пропонувати продукт, який виконує лише одну задачу — бути проданим. Тому для нас бренд одягу, це робочі місця, допомога армії, роялті творцям та меседж у світ", — кажуть представники бренду Molfar.

Одяг Molfar brandОдяг Molfar brandКрім того, вони хочуть доносити важливі меседжі про нашу незламність західній аудиторії та допомагати армії.

"Ця ідея виникла тоді, коли стало зрозуміло — щоб надалі отримувати підтримку партнерів треба почати взамін надавити цінність, тому купуючи на 100% локальний український продукт, наші друзі у США, Канаді, або Європі не тільки отримують якість та красу, а ще й докладаються до допомоги Україні", — наголошують креативники.

Одяг Molfar brandОдяг Molfar brand

Ще однією з цілей команди є розповсюдження витворів українських ілюстраторів та розвиток креативної індустрії України, ознайомлення країн-парнерів із нашою культурою та талановитими митцями.  Треба знайомити світ з українською сучасною творчістю, що сформувалась в цей нелегкий, але суперважливий для країни.

Дізнатися більше про Molfar brand можна за посиланням.

Наймодніший верхній одяг осінньо-зимового сезону 2022/23