Caribbean Club
Фото: Caribbean Club

Столичний концертний майданчик Caribbean Club Concert-Hall знову працює та запрошує відвідувачів на свої події.

У закдаді кажуть, що від початку повномасштабного російського вторгнення вони брали участь у волонтерській діяльності, підтримуючи військових. Вони готували їжу для тероборони, передавали кошти на потреби армії, забезпечували військових необхідною амуніцією. Пізніше Caribbean Club вирішив частково відновити роботу для проведення благодійних зустрічей та інших подій.

"Місія клубу на сьогодні: дарувати гостям гарний настрій, підтримуючи економіку країни та ЗСУ. Також ми завжди раді бачити в гостях наших військовослужбовців, для них підготували окремі запрошення", — кажуть у закладі. 

Протягом найближчого місяця у Caribbean Club відбуватимуться театральні вистави, концерти, музичні вечори та вар’єте-шоу. Розклад подій:

28 вересня, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26 та 29 жовтня — вистави театру-студії імпровізації "Чорний квадрат"

Щосереди та щосуботи на гостей чекатимуть артисти театру "Чорний квадрат" з такими комедійними виставами: "Тестостерон або Пір Духа", "Секс у різних театрах", "Кохання буває двічі", "Роздягайся, будемо...говорити", "Чоловічий рід. Однина", "Офіс. Запали в собі бажання", "На добраніч, йдіть до біса!", "Секс на пляжі", "Право на Ліво". 

29 вересня — концерт гурту KARTA SVITU

KARTA SVITU презентує спеціальну програму "22 пісні за 2 роки" на честь дворіччя своєї творчості. Гурт виконає усі композиції, що були створені за час існування проєкту. Також музиканти готують декілька прем’єр, які вперше прозвучать в цей вечір на сцені Caribbean Club. Серед іншого, вперше у повному звуці прозвучать пісні, присвячені сучасним українським героям.

30 вересня — шоу від Freedom Jazz girls band

Джазетки Freedom Jazz girls band повертаються на сцену Caribbean Club. Артистки представлять гостям свої найкращі номери, які поєднаються в театралізованому дійстві від Олени Коляденко​​. Гурт виконає відомі світові хіти в оригінальному аранжуванні та авторські пісні. 

1 жовтня — симфонічні The Prodigy

Симфонічний оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачинського зіграє музику легендарних The Prodigy. Відомі хіти британського гурту, такі як Voodoo People, Breathe, Omen, Firestarter та інші, прозвучать у оригінальному аранжуванні від композитора Усейна Бекірова. 

6 жовтня — концерт гурту "Фіолет"

"Фіолет" проведе унікальний виступ – піаноакустика зі струнними. Цього вечора найкращі пісні гурту пролунають у незвичному виконанні, а також відбудеться прем’єра нових композицій. На гостей чекатимуть зворушливі вірші Сергія "Колоса" Мартинюка, який вміє відтворити на сцені справжнє свято музики і поезії.

7, 14, 20 та 27 жовтня — вар’єте-шоу "Рояль" з Lida Lee

Захопливе шоу для дорослих, спеціальною гостею якого стане українська співачка та засновниця волонтерського штабу Lida Lee. Вар’єте-шоу "Рояль" – це поєднання музичних перформансів та витонченої сексуальності. Окрема насолода – це виконання відомих мелодій в оригінальному аранжуванні знаного музиканта та композитора Олексія Боголюбова. А за постановку хореографії відповідаєть учасниці проєктів "Танцюю для тебе" та "Танці з зірками" – Анна Паламарчук, Катерина Тришина та Світлана Черниш.

9 жовтня — "Джаз для дорослих з Олексієм Коганом"

Вже понад вісім років "Джаз для дорослих з Олексієм Коганом" є улюбленим шоу столичних меломанів. Це — не просто джазовий концерт, а можливість почути відомі композиції у новому звучанні у виконанні колективу Jazz in Kiev Band та у поєднане з інтелектуальним гумором від Олексія у неповторній дружній атмосфері.

21 жовтня — танцювально-театральна вистава "Саквояж"

Український Театр Танцю Foresight запрошує гостей поринути в калейдоскоп емоцій та вражень. Стильна та чуттєва хореографія, видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедіа ефекти. Все це — у виставі "Саквояж" про оригінальну історію двох світів: чорно-білого та кольорового.

28 жовтня: Женя Галич — романтична акустика

Ексклюзивний акустичний концерт фронтмена рок-гурту O.Torvald Жені Галича, який боронить Україну у складі ЗСУ. Артист порадує гостей авторськими піснями та віршами, які раніше ніде не звучали. На гостей чекає затишний вечір з музикантом в амплуа, яке кардинально відрізняється від притаманного рок-музиканту.

В Україні зняли перший іноземний кліп з початку війни