Комунальники демонтували тролей через Дніпро (фото)

В ніч на четвер, 7 червня, комунальники демонтували тролей через Дніпро — популярний атракціон, на безпечність якого останнім часом скаржились деякі кияни.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв.

За його словами, демонтаж атракціону був проведений на підставі відповідного доручення Департаменту міського благоустрою КМДА від 4 червня. Напередодні інспектори «Київблагоустрою» прийшли перевірити наявність дозвільних документів, проте власник тролею не зміг надати їх або ліцензію, яка б підтверджувала якість надання розважальних послуг та забезпечення техніки безпеки.

Через відсутність документів власника атракціону зобов’язали самостійно демонтувати всю конструкцію протягом трьох робочих днів, проте він цього так і не зробив. Тож за роботу взялися комунальники.

Нагадаємо, що наприкінці травня на тролеї через Дніпро сталася надзвичайна пригода — з атракціону зірвалася та травмувалася людина. Після цього столичні чиновники пообіцяли закрити тролей.

Відзначимо, що раніше на цьому ж місті працював інший аналогічний атракціон, проте його теж було демонтовано в березні минулого року. Тоді власники першого тролея заявили про незаконність демонтажу. За їхніми словами, атракціон просто комусь заважав. Через деякий час на його місці з’явився вже новий тролей.