Колонка Bang&Olufsen
Фото: donorbox.org

Колонку від бренду люксової аудіосистеми Bang & Olufsen у кольорах українського прапора можна отримати за 10 євро. Платформа збору коштів UNITED24 організував розіграш.

"Лімітована колекція в кольорах українського прапора випущена на підтримку UNITED24 та має сприяти збільшенню благодійних зборів для України. Першу колонку презентували Президенту України Володимиру Зеленському", — повідомили на сайті UNITED24.

Наразі ця лімітована колекція не продається, але десять колонок будуть розіграні серед тих, хто зробить благодійний внесок.

Як взяти участь у розіграші:

  • Необхідно переказати від 10 євро за посиланням. Кількість внесків від одного учасника необмежена. Більше внесків — більше шансів виграти унікальний пристрій;
  • Розіграш стартує 16 серпня о 10:00 і триватиме до 31 серпня 23:59 год;
  • Переможці будуть визначені 1 вересня о 18:00 год;
  • Результати будуть опубліковані на сайті UNITED24.

Усі кошти підуть на придбання рентгенівських апаратів, які допоможуть лікарям швидше діагностувати переломи та осколкові поранення.

"Колонки також будуть встановлені у фірмових магазинах Bang & Olufsen в різних країнах Європи, щоб нагадувати відвідувачам про важливість підтримувати Україну", — йдеться у повідомленні.

Розпродаж у Києві: де шукати накращі знижки на одяг та аксесуари