Коли відкриється ТРЦ Ocean Mall на Либідській у Києві
Фото візуалізації: NAI Ukraine

ТРЦ Ocean Mall на Либідській почне працювати не раніше зими. Хоча раніше його відкриття анонсували на вересень 2024 року.

Про це пише Liga.net з посиланням на гендиректора NAI Ukraine Віталія Бойко, компанія якого є офіційним брокером ТРЦ та займається залученням орендарів. 

Площі торгового центру вже зарезервовані на 70%. У серпні-вересні 2024 року лише почнеться допуск орендарів на площі. Стандартний ремонт триває 2-3 місяці. Тому прогнозоване відкриття — це зима 2024-2025 років.

Коли відкриється ТРЦ Ocean Mall на Либідській у Києві

За словами гендиректора, здавати їх закінчили ще у 2021 році. Однак серед орендарів була велика частка російського бізнесу.

"Компанія Bulldozer Group (міжнародний ресторанний холдинг, який належить російському олігарху Олександру Орлову) орендувала 8000 кв. м, італійський універмаг COIN — це франшиза, яка належить російським бізнесменам. Зараз власник проєкту відмовився від усього, що має російське керівництво. Тому у нас з'явилися вільні площі. Наприклад, зона громадського харчування була повністю сформована і віддана в монополію. Зараз ми її формуємо заново", — розповів Віталій Бойко. 

Відкриття ТРЦ Ocean Mall переносили кілька разів протягом п'яти років. Спочатку датою відкриття оголосили 1 грудня 2018 року, після чого її перенесли на лютий 2019 року. Потім — на 2021 рік. Останньою датою відкриття ТРЦ називали 1 вересня 2024 року.

У Києві посилюють контроль за безпекою харчових продуктів у літній період