McDonalds Україна

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба написав на своїй сторінці у Facebook про перспективи відновлення роботи McDonalds в Україні. За його словами, наразі є необхідні умови для відкриття закладів і уряд активно над цим працює.

"Кілька тижнів тому ми встановили зв’язок з українським офісом, а потім і з штаб-квартирою McDonald’s у США. Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже МакДо є одним з найбільш відомих американських брендів. Процес рухається", — написав Кулеба.

Крім того, у Twitter почали з'являтися дописи про ймовірне повернення фаст-фуд мережі вже в серпні. Зокрема, один із користувачів поширив твіт, де йдеться про те, що нібито працівників McDonalds обдзвонюють менеджери з питанням про готовність вийти на роботу в останній місяць літа.

Нагадаємо, McDonalds Україна закрила свої заклади з початку повномасштабного вторгнення рф у цілях безпеки. Раніше у компанії казали, що заклади будуть закриті до кінця війни, а співробітники займатимуться виключно гуманітарною допомогою зі збереженням зарплатні.