Книга з доповненою реальністю Нокс: Крізь свідомість: коли вийде оновлення

Книга з доповненою реальністю "Нокс: Крізь свідомість" отримає оновлення, яке здивує молодих читачів та всіх прихильників фантастичних пригод. Оновлення вийде 1 червня, на міжнародний День захисту дітей. Про це повідомив автор Антон Хуснутдінов

Оновлення до додатку доповненої реальності до книги "Нокс: Крізь свідомість" пропонує неймовірний досвід читання. Тепер, завдяки співпраці з відомим українським рок-музикантом Валерієм Харчишиним, лідером гурту "Друга Ріка", книга оживе в уяві молодих читачів. Валерій Харчишин записав озвучку книги, яка зачарує своїм харизматичним голосом та надасть живості приголомшливим подіям.

Ця оновлена версія книги з доповненою реальністю випускається в рамках благодійної акції. 25% від продажу кожної книги буде передано дітям загиблих бійців 130 батальйону ТрО у благодійний фонд гурту "Антитіла". Метою цієї ініціативи є підтримка та полегшення умов життя дітей, чиї батьки служать українській армії, та надання їм можливості насолоджуватися літературою.

Це пригода перетворить звичайне читання на захопливу подорож віртуальним світом. Доповнена реальність дозволить дітям взаємодіяти з персонажами та подіями прямо на сторінках книги, роблячи їхнє читання набагато цікавішим.

"Нокс" це мультимедійно технологічний проєкт. Це герой коміксів та книг, які виділяються своїм інноваційним підходом до літератури. Поєднуючи літературу, технології та мистецтво. Книги з доповненою реальністю створюють непередбачувані світи, де діти можуть брати участь у захопливих пригодах просто з використанням свого смартфона або планшета.

Усю інформацію про книгу та анонсовані оновлення можна знайти за посиланням.

Як зацікавити людей читати? Розповідаємо на прикладі коміксу з доповненою реальністю «Нокс»