Інші Євген Клопотенко
Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Кулінар та ресторатор Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії "Нова пошта" Інною Поперешнюк відкрив у Івано-Франківську новий заклад мережі "Інші", що спеціалізується на українському фастфуді.

Заклад працюватиме у парку біля Міського озера. Його формат дещо відрізнятиметься від ресторану "Інші", що працює у Львові з кінця березня. Але їжа в ньому теж матиме "українське ядро", як називає його кулінар.

В Івано-Франківському закладі "Інші" буде представлений мікс українського фастфуду та вже відомої у світі вуличної їжі. Заклад теж матиме безкоштовне меню №2, як і його львівський "брат". За цим меню будуть готувати їжу для українців, що не мають змоги заплатити за неї через війну і потребують підтримки.

Серед страв, що будуть представленні у меню, є борщ том ям, пампушкобургери, крильця з гострим соусом Верещака, паляниці, кисло-солодка курка, локшина з яловичиною тощо

Інші Євген Клопотенко

Інші Євген Клопотенко

У майбутньому Клопотенко планує продавати франшизу "Інші" по всьому світу, щоб розповсюджувати "українські смаки та сенси" через їжу. 

Фуд-блогер року: Євгена Клопотенка нагородили міжнародною премією