Віталій Кличко та президент Німеччини Франк-Вальтер Штанмаєр
Фото: КМДА

Вчора до столиці приїхав президент Німеччини Франк-Вальтер Штанмаєр. Віталій Кличко показав йому наслідки ударів ворожими дронами у центрі Києва.

Про це повідомили у КМДА.

Віталій Кличко та президент Німеччини Франк-Вальтер ШтанмаєрЗокрема, президенту Німеччини показали будинок у Шевченківському районі Києва, в який 17 жовтня влучив російський дрон-камікадзе.

Віталій Кличко та президент Німеччини Франк-Вальтер ШтанмаєрВіталій Кличко та президент Німеччини Франк-Вальтер ШтанмаєрВіталій Кличко та президент Німеччини Франк-Вальтер ШтанмаєрФранк-Вальтер Штайнмаєр приїхав нічним потягом до Києва, де у нього запланована зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Говорили про подальшу підтримку України. Нам потрібна зброя, нам потрібні системи ППО, щоб захистити домівки киян та всіх українців, захистити об’єкти критичної інфраструктури. Бо росія озвіріла і посилює терористичні атаки. Цивілізований світ повинен на це реагувати і посилити допомогу Україні

Раніше ми писали, що у квітні 2022 року Президент України не хотів зустрічатися з Франком-Вальтером Штанмаєром у Києві через тісні зв’язки німецького політика з росією у минулому.

Будинок, куди влучив дрон-камікадзе, не підлягає відновленню — Кличко