Класичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дроп

Український бренд Syndicate випустив новий осінній дроп "Ageless". Бренд надихався модою Східної Європи 80-х років та вуличною культурою.

Про це повідомили на сторінці в Instagram.

Класичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропДо нової колекції увійшли понад 20 айтемів: шапки, худі, реглани, світшоти, пальта, джинси, подвійні сорочки та футболки з принтами. 

Класичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропКласичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропУ новий дроп додали жилетки, які створили у техніці апсайкл.

Класичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропКласичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропІдея нової колекції — стирання грані між поколіннями та руйнування такого соціального конструкта як вік.

Класичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропРозробники намагались показати, що вплив минулого покоління на формування сучасного стилю і трендів "набагато глибше, ніж ми думаємо, тому заслуговує на окрему повагу".

Класичні силуети та оверсайз: Syndicate випустив новий осінній дропПридбати речі вже можна на сайті бренду. 

Раніше ми писали, що Syndicate та львівський художник Олесь Дерега випустили колекцію "Зброя Масового Створення".

Тренди взуття на осінь-зиму