Киянин побудував власний бункер з каміном та диваном: як він виглядає

Киянин Кирило Барашков самостійно побудував укриття у приватному секторі столиці для себе, своєї родини та сусідів, щоб переховуватися від ракетних атак росіян. Про це він розповів Bird in Flight.

Киянин побудував власний бункер з каміном та диваном: як він виглядаєПротягом трьох місяців (з жовтня по грудень) чоловік разом зі знайомим виконробом облаштували справжнє підземне сховище. Площа бункера 20 квадратних метрів, також є підсобка. Приміщення розташовані на п’ять метрів під землею. Стіни укриття обшили вагонкою і дерев’яними панелями.

Киянин побудував власне укриття з диваном та каміном: як він виглядаєКирило розмістив у сховищі м’який диван, канапу та стільці, встановив WI-FI, біотуалет й облаштував вентиляцію. На стінах повісив картину та пам'ятні грамоти. Також усередині є закритий камін, який може зігріти у холодну пору року й запас питної води.

Киянин побудував власне укриття з диваном та каміном: як він виглядаєКиянин побудував власний бункер з каміном та диваном: як він виглядаєБункер розрахований на 15 людей. Двері закриті на кодовий замок, який знають родичі та сусіди чоловіка. 

На створення власного укриття чоловік витратив  20 тисяч доларів, документів на нього він не оформлював. Після закінчення війни Кирило планує влаштувати у бункері чоловічий клуб.

Раніше ми писали, що у Києві планують встановити модульні наземні укриття, які виготовлять з бетону.

Закриті укриття Києва: чиновника КМДА Романа Ткачука відправили під домашній арешт