Кияни закликають відремонтувати вулицю Дмитрівську: фото

Кияни закликають відремонтувати вулицю Дмитрівську, одну з найгірших вулиць столиці. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Київської міської ради.

Кияни закликають відремонтувати вулицю Дмитрівську: фотоНа стан вулиці, яка розташована у Шевченківському районі, жаліються вже не один рік. Авторка петиції, Кізірія Анна стверджує, що по ній неможливо рухатися пішоходам, оскільки асфальт на тротуарі розбитий, а велика кількість ям не дозволяє пересуватися вулицею людям з інвалідністю та батькам з дитячими візками. Також через велику кількість бордюрів вона не інклюзивна.

Кияни закликають відремонтувати вулицю Дмитрівську: фотоЗаміні також підлягають трамвайні колії, які знаходяться в жахливому стані. Крім того, через відсутність зупинок містяни не можуть безпечно чекати трамвай — ніде сховатися ні від дощу, ні від спеки.

Кияни закликають відремонтувати вулицю Дмитрівську: фотоТакож зазначається, що на вулиці постійно паркуються автомобілі. На думку авторки петиції "тримати вулицю у такому стані це просто сором".

Кияни закликають відремонтувати вулицю Дмитрівську: фотоНагадаємо, що кияни просять прибрати МАФи на Оболоні. Зокрема мова йде про кіоски біля станцій метро "Оболонь".

Новим міністром культури пропонують призначити київського активіста: подробиці