Киянам розповіли, на що збиратимуть кошти під час вересневого Куражу

На благодійному фестивалі "Кураж", який пройде у Києві 2 та 3 вересня, збиратимуть кошти систему вентиляції з регулюванням температури повітря в найпростішому укритті лікарні "Охматдит".

Про це повідомили організатори на сторінці в Instagram.

Для того, щоб обладнати систему вентиляції необхідно зібрати 650 000 гривень. 

Киянам розповіли про нову ціль збору благодійного фестивалю "Кураж""Це укриття стало прихистком для багатьох дітей та батьків на початку вторгнення. Фото з нього ви точно бачили в новинах", — йдеться у дописі.

Під час сигналу "Повітряна тривога" у це укриття спускаються близько 120 людей — діти, які лікуються у клініці та їхні батьки. Це пацієнти з відділення СНІД, педіатричного відділення, відділення молодшого дитинства та неврологічного відділення. Деяким необхідно продовжувати процедури навіть у сховищі. 

Киянам розповіли про нову ціль збору благодійного фестивалю "Кураж"Оскільки росіяни не припиняють ракетні  атаки на столицю, укриття необхідно підготувати до зими. Ремонт вже роблять, проте існує потреба у фінансуванні системи вентиляції, яка забезпечить належний рівень кисню в приміщенні. Це критично важливо для комфортного перебування та одужання пацієнтів.

На що збиратимуть під час вересневого Куражу у Києві"Це одна із цілей нашого збору. Під решту коштів, які ми зберемо, ще обираємо проєкти", — підкреслили організатори. 

Долучитися до збору можна, придбавши звичайний або суперблагодійний квиток на фестиваль "Кураж" або задонатити на банку.

Нагадаємо, що третій благодійний фестиваль "Кураж" пройде з 2 по 3 вересня у гастрономічному комплексі Garage на Подолі.

Організатори змінили ціль збору благодійного фестивалю "Кураж" у Києві