Презентація оновленого бутика SOVA у ТРЦ River Mall

Презентація нового бутика SOVA відбудеться 19 січня у київському ТРЦ River Mall. З цієї нагоди відбудеться ювелірний шопінг із запрошеною стилісткою, якою на один вечір стане fashion-інфлюенсерка Юлія Stylelover

З 17.00 до 20.00 клієнти бренду матимуть можливість познайомитися Юлією, скористатися її порадами щодо вибору ідеального ювелірного образу, приміряти новинки від SOVA, зробити спільні фото та поспілкуватися.

Приємним сюрпризом для перших трьох клієнтів вечора стануть подарункові сертифікати на суму 1000 гривень від ювелірного дому SOVA.

Презентація з нагоди нового бутика — це чудова нагода приміряти діамантові новинки зі смарагдами з колекції The Diamond lines та спокусливі прикраси із нової колекції SHE

До того ж ви можете обрати щось особливе для себе чи близьких із лімітованої капсули зимових подарунків від ювелірного дому SOVA, створену за зразком орнаменту зі збірки Музею Івана Гончара. 

Інтер'єр магазину у новій концепції бренду та з м’яким світлом створює ідеальні умови для вашого ювелірного шопінгу — ви можете переконатися у цьому. Також у бутику SOVA є можливість скористатися відкритою зоною ультразвукової чистки прикрас та випити запашної кави.

Чекаємо на вас 19 січня о 17:00 в ТРЦ River Mall.

Бренд SOVA привернув увагу 5 млн людей до жіночих грудей: результати рожевого проєкту