Киян запрошують на День відкритих дверей в Музей Гетьманства: коли

У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. 

Про це повідомили у КМДА.

У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. В цей день з 10:00 до 17:00 експозиції музею можна відвідати безоплатно.

У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. Зазначається, що Музей Гетьманства знаходиться на вулиці Спаській, 16-Б, в кам'яниці початку 18 століття, де мешкали заможні кияни.

У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. Містяни дізнаються про становлення козацької державності та відновлення Гетьманщини у 20 столітті, а також побачать картини українських художників, які зображали історію козацької слави.

У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. Музей Гетьманства працює в усі дні, окрім понеділка та вівторка. Додаткову інформацію про виставки та тематичні заходи можна дізнатися на сайті або за номером 044-425-55-49.

У цю п'ятницю, 29 вересня, у київському Музеї Гетьманства відбудеться День відкритих дверей. Раніше ми писали, що у Музеї Івана Гончара продовжили виставку українського та кримськотатарського вбрання.

Музей Голодомору у Києві планують добудувати: гроші надасть уряд Канади