Киян запрошують на безкоштовні курси з переходу на українську
Фото - Unsplash

Киян запрошують на безкоштовні курси з переходу на українську мову. Всеукраїнський рух "Єдині" відкриває набір на 23-й навчальний курс. 

Про це інформують організатори проєкту, повідомляє КМДА. 

Заняття стартують 4 березня 2024 року та триватимуть 28 днів. Зокрема, передбачені щоденні навчання та завдання, можливість постійної підтримки кваліфікованих модераторів. Можлива участь у розмовних клубах української наживо й онлайн із професійними філологами. Навчання абсолютно безоплатне. Реєстрація на сайті проєкту: https://yedyni.org/.

"У мене є мрія, щоб в Україні всі розмовляли українською мовою. Моє найближче оточення після початку повномасштабного вторгнення свідомо перейшло на українську. Із цікавістю спостерігав за цим процесом. Тішився, підтримував друзів і допомагав, коли мене просили… Тому і вирішив підтримати Всеукраїнський Рух "Єдині". Адже їхні безоплатні курси — одна з можливостей допомогти людям, стати помічником для сотень, а може й тисяч українців, які на цьому шляху", — поділився амбасадор березневого курсу української для дорослих, ведучий телепроєктів Тімур Мірошниченко.

Команда "Єдині" працює вже 2 роки. За цей час організатори допомогли в переході на українську 110 000 дорослих учнів. 

Скільки українців вважають, що Захід втомився від війни в Україні — опитування