Киян закликають взяти тварину з тимчасового притулку
Фото: КМДА

Столична влада звернулася до киян із закликом взяти до себе тварину з тимчасового притулку, куди домашні улюбленці потрапляють через війну.

Тимчасовий притулок для тварин створили на території Національного комплексу "Експоцентр Україна" спільними зусиллями волонтерських організацій та міських служб. Туди потрапляють домашні улюбленці, які через різні обставини втратили дім та господарів. 

Зараз у притулку знаходяться 25 собак та п'ять кішок, яких привезли з Ірпеня, Бородянки, Гостомеля та інших містечок та сіл Київської області. Кияни за бажанням можуть прихистити у себе когось з цих тварин.

"Для вас це може бути непростий крок, і зрозуміло, що питання комфорту і небажання доглядати за твариною можуть часто відганяти думки про те, щоб взяти додому тварину. Та подумайте про те, яким щасливим ви зробите тварину з притулку, яка, як показує практика, вже й так настраждалася. Повірте, вона стане вам відданим і вірним другом і цінуватиме вашу доброту і тепло. Знайшовши дім, вони будуть вдячні вам" — відзначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Потрапити до притулку можна за попереднім записом за номером (093) 540-12-18 з 10:00 до 17:00.

У Фастові через удар ракети тварини втекли з притулку