Ракетний удар по житловому будинку та базі відпочинку на Одещині

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по смт Сергіївка Білгород-Дністровського району на Одещині зросла до 20 осіб. Серед них — одна дитина. 

Про це повідомила пресслужба ДСНС України

У житловій багатоповерхівці виявили 16 загиблих, ще чотири тіла знайшли на базі відпочинку. Крім цього, 38 осіб отримали поранення (37 у житловому будинку, зокрема 6 дітей, та 1 особа на базі відпочинку). Загалом, до лікарні госпіталізували 38 людей. 

Ракетний обстріл Одещини "Врятовано 8 осіб, з них 3 дитини (7 осіб — житловий будинок, з них 3 дитини, та 1 особа — база відпочинку). Роботи тривають, на місці події працюють психологи ДСНС", — зазначили рятувальники. 

ОНОВЛЕННЯ

Станом на 16:20 стало відомо про ще одну жертву ракетного удару. Кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу зросла до 21 особи. 

"Серед цієї 21 людиги є загиблих хлопчик 12 років", — заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник ОВА Сергій Братчук. 

Ракетний удар по Одещині Ракетний удар по Одещині

Нагадаємо, що у ніч проти п'ятниці, 1 липня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Одна ракета потрапила в житлову дев'ятиповерхівку, друга — в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Обстріл Миколаєва: кількість загиблих збільшилася (оновлено)