У Києві, в Будинку природи створили біотопний акваріум Амазонії, який вміщує 4 тисячі літрів води. Як подивитися на новий акваріум

Київський міський Будинок Природи запрошує відвідати перший біотопний акваріум Амазонії. Він вміщує 4 тисячі літрів води та відтворює підводний світ річок з дощових лісів Південної Америки.

У біотопному акваріумі водна екосистема штучна, але, як зазначають робітники Будинку Природи, максимально наближена до природних умов. Він буде поповнюватись новими видами рідкісних риб і рослин.

Київський міський будинок Природи запрошує відвідати перший біотопний акваріум Амазонії. "Біотопний акваріум дозволяє створити максимально комфортні умови для життя і розмноження мешканців окремої географічної зони та ознайомити з різноманіттям підводного світу та його оздобленням, розкрити поведінкові особливості та взаємодії", — кажуть акваріумісти.

Відвідати екскурсію акваріумним залом можна за адресою: вулиця Рогнідинська, 3, біля метро "Палац спорту".

Режим роботи: з вівторка по суботу з 12:00 до 18:00.

Вартість вхідного квитка для дорослого — 50 гривень, для дітей — 30 грн.

Раніше ми писали, що у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва вперше представили виставку творів Марії Примаченко "Людям на радість".

У Нью-Йорку відкрили виставку, присвячену трибуналу для рф