Київські М'ясомаркети тепер із кафе й оновленим асортиментом

Відтепер на гостей цих магазинів чекає ще більше смачної їжі, якісного обслуговування та домашнього затишку

"М'ясомаркети" — мережа, яку понад 3 роки розвиває компанія МХП спільно з партнерами-франчайзі. Це магазини, в яких покупці можуть придбати різноманітні продукти — від охолодженого мʼяса до низки готових страв, а також отримати висококласний сервіс та унікальний емоційний досвід. 

Київські М'ясомаркети тепер із кафе й оновленим асортиментом

Щоб зробити перебування гостей у "М’ясомаркетах" ще комфортнішим, МХП оновила магазини у Києві. Тепер придбати все необхідне покупцям допомагає зручне зонування: м'ясо із зоною для роботи м’ясного сомельє, піца-поінт, вітрина з кулінарією, кава-поінт. Гості можуть не тільки обрати для себе смачні та якісні продукти, а й поїсти просто у закладі, купити щойно запечену піцу та взяти із собою смачну каву.

Окремим місцем затишку, яке вже оцінили відвідувачі "М’ясомаркетів", є зона кафе. Там гості завжди можуть поласувати вранішнім круасаном із кавою або скуштувати готову страву з асортименту кулінарії в магазині.

Кафе у київському М'ясомаркеті

На полицях доступний широкий вибір продуктів: якісне та свіже мʼясо, напівготова та готова їжа, спеції, бакалія, зокрема продукція брендів МХП. А зустрічають гостей у "М’ясомаркетах" мʼясні сомельє неофіційні шеф-кухарі українських родин, які рекомендують не просто товар з полиці, а страву, яку можна приготувати з наявних у магазині продуктів.

Оновлені магазини мешканці Києва вже можуть відвідати за адресами:

  • вул. Чавдар, 13;
  • просп. Глушкова, 9В;
  • вул. Ю.Кондратюка, 5;
  • пров. Ясинуватський, 10;
  • вул. Львівська, 1А (с. Петропавлівська Борщагівка).

МХП як кулінарна компанія розвиває "М’ясомаркети", щоб українці завжди мали доступ до смачних та якісних продуктів. Зокрема могли обирати більше готової їжі й інвестувати час не в перебування на кухні, а в інше важливе для себе — родину, хобі, навчання, дозвілля, відпочинок.

МХП міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних продуктів харчування, що покращують життя споживачів. Як кулінарна компанія розвиває понад 15 продуктових брендів, зокрема "Наша Ряба", "Апетитна", "Легко!", "Бащинський", Skott Smeat, LaStrava, РябChick та інші. МХП спільно з партнерами відкрили по всій Україні 1500 торгових точок різного спрямування. Це мережа магазинів "Мʼясомаркет", заклади смачного безпечного фастфуду Döner Маркет, магазини "Їжа Свіжа", "Наша Ряба".

Де в Києві випити глінтвейн: добірка закладів