Київське радіо Gasoline запустило власний лейбл

Київське незалежне онлайн-радіо Gasoline запускає власний лейбл — Gasoline Records. Першим релізом стане мініальбом харківського продюсера Whaler.

"Усвідомивши важливість підтримки тих, хто живе музикою та дбає про найрідкісніші її пагони, команда вирішила піти далі та оголошує про запуск лейблу Gasoline Records", — зазначають засновники.

Альбом, який вийде 26 квітня, присвятили пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи. Реліз записаний у напрямку ембієнт, з використанням різних ефектів, які, на думку автора, сублімують його переживання. Це і гул реактора, потріскування дозиметра та перемовини внутрішньої системи зв'язку.

Київське незалежне онлайн-радіо Gasoline запускає власний лейбл — Gasoline Records. Першим релізом стане мініальбом харківського продюсера Whaler."Я написав цей реліз протягом кількох квітневих ночей, переглядаючи архівні відео Прип'яті перед катастрофою. Аварія на ЧАЕС стала моїм першим знайомством з методами тоталітарної машини, що перемелює людські життя, обмінюючи їх на час, репутацію, гроші чи політичні переваги", — каже автор релізу Whaler.

Gasoline Records прагне об'єднати українських артистів та створити платформу для реалізації їхніх творчих задумів.

Загалом радіо Gasoline фокусується на різних сферах: мікси, інтерв’ю, освітні шоу, живі виступи та дискусійні програми. Детальніше про нього — за посиланням.

Раніше ми писали, що радіопередача про Київ під час війни отримала нагороду у США.

У Києві випустили онлайн довідник з рекомендаціями щодо відбудови Ірпеня