Київ втратив 36 мільйонів доларів фінансування на продовження Борщагівської трамвайної лінії

Київ втратив 36 мільйонів доларів фінансування на продовження Борщагівської трамвайної лінії.

Як повідомили активісти групи "Пасажири Києва" світовий банк скасував фінансування проєкту продовження Борщагівської лінії швидкісного трамвая до станції метро "Палац Спорту".

Київ втратив 36 мільйонів доларів фінансування на продовження Борщагівської трамвайної лінії"Продовження Борщагівського швидкісного трамвая до м. Палац Спорту найближчими роками не буде, бо міська влада Києва не спромоглася розпочати всі необхідні для цього процеси й тому проєкт фінансування на суму 36 млн доларів Світовий банк скасував", — йдеться у повідомленні.

Якби не гальмування місцевої влади, реалізація цього проєкту розпочалася б ще у 2021 році. Процес був би вже запущений, а його реалізація, ймовірно, тривала б навіть під час війни.

У КМДА на запит активістів відповіли, що попри скасування фінансування Світового банку проєкт не закрито. Влада шукатиме інші можливі джерела фінансування.

Раніше ми писали, що на вулиці Бульварно-Кудрявській, в будівлі колишньої трамвайної диспетчерської, відкрився заклад громадського харчування "Трамвайна" від ресторатора Алекса Купера.

У Києві на естакаді-з'їзді з Дніпровського узвозу обмежать рух транспорту