Київ здобув міжнародну відзнаку Найкраща ініціатива сервісу мобільності – створення екосистеми мобільних сервісів для майбутнього

Київ отримав престижну відзнаку на міжнародній конференції "Transport Ticketing Global" у Лондоні. Йдеться про застосунок "Київ Цифровий", який здобув  відзнаку у номінації "Найкраща ініціатива сервісу мобільності – створення екосистеми мобільних сервісів для майбутнього".

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Оленич.

Розробники впровадили у застосунок комплексну екосистему MaaS та об'єднали різні види оплати транспортних послуг. Зокрема, додали функцію пошуку та візуалізації заповненості паркінгів, онлайн-оплати паркування, а також моніторингу руху громадського транспорту в реальному часі.

Як зазначив керівник цифрової трансформації Києва, ці можливості допомагають зручніше та екологічніше пересуватися містом.

"Відзнака Transport Ticketing — це визнання світового рівня інноваційних рішень, які впроваджують у Києві для поліпшення пасажирського досвіду. Ці нагороди свідчать про те, що цифрові проєкти міста завдяки зворотному зв’язку з киянами входять у перелік найкращих у світі", — йдеться у дописі.

Раніше ми писали, що у "Києві Цифровому" з'явились нові функції щодо метро та фунікулера.

У "Київ Цифровий" зʼявився сервіс з пошуку вільних місць на парковках міста