У власність Києва повернули приміщення старої атпеки з автентичною радянською вивіскою: фото

У власність Києва повернули приміщення аптеки з автентичною вивіскою радянських часів. Вартість приміщення становить 12 мільйонів гривень. 

Про це повідомила Київська міська прокуратура у Facebook.

Аптека знаходиться у Дніпровському районі на бульварі Верховної Ради, 22. Довгий час вона перебуває у занедбаному стані: скляні вітрини помалювали графіті та наклеїли наліпки.

У власність Києва повернули приміщення старої атпеки з автентичною радянською вивіскою: фотоЗазначається, що нерухомість площею 186 кв.м. є комунальною власністю, проте у 2019 році на підставі підроблених документів право власності зареєстрували за фізичною особою. Згодом приміщення внесли до статутного капіталу юридичної особи.

У серпні 2022 року окружна прокуратура звернулася до суду з позовом про скасування незаконної державної реєстрації права власності на комунальне майно. Наразі Дніпровський районний суд задовільнив позов у повному обсязі.

Нагадаємо, що Господарський суд Києва визнав скасував реєстрацію права власності панамської фірми на два об'єкти нерухомості, розташовані на Трухановому острові. 

Активісти розповіли, коли реставруватимуть історичну вивіску “Перукарня”