Керівництво Ryanair відвідало "Бориспіль" та розкрило план швидкого відновлення рейсів

Сьогодні, 20 липня, до аеропорту "Бориспіль" прибув топменеджмент найбільшого лоукостера Європи Ryanair. Це перша міжнародна авіакомпанія, представники якої приїхали в Україну з початку повномасштабного вторгнення. 

Повідомлення про це з'явилося на сайті аеропорту "Бориспіль".

Голова Ryanair Майкл О’Лірі та два інші топменеджери авіакомпанії зустрілись з командою Міністерства відновлення та віцепрем'єр-міністром з питань відновлення Олександром Кубраковим. Вони оглянули стан приміщень аеропорту, місця очікування пасажирів та посадки у літак, пункти контролю та перони. 

Також керівництво авіакомпанії обговорило з українськими партнерами план швидкого поновлення міжнародних рейсів з України, коли це буде безпечно. 

"Ryanair має намір залучити значні кошти в Україну та очолити відновлення українського ринку авіаперевезень, інвестувавши близько 3 мільярдів доларів і розмістивши до 30 нових літаків Boeing MAX у 3-х основних аеропортах України – в Києві, Львові та Одесі", – йдеться у повідомленні аеропорту.  

Крім того, лоукостер планує запровадити 75 маршрутів з Європи до України протягом восьми тижнів після відкриття повітряного простору.

Раніше ми писали, що в Україні можуть частково відкрити повітряний простір ще до кінця війни. 

Аеропорт "Бориспіль" хоче витратити 52 млн грн на прибирання закритих терміналів