Керівника "Київміськбуду" відсторонили від посади

Керівника "Київміськбуду" Ігора Кушніра відсторонили від виконання обовʼязків.

Про це повідомив столичний мер Віталій Кличко.

Зазначається, що за ініціативи міського голови відбулося засідання Наглядової ради та Правління ПрАТ "Київміськбуд". На зустрічі ухвалили рішення про проведення аудиту діяльності компанії з залученням однієї з провідних міжнародних аудиторських фірм. Крім того, працює тимчасова контрольна комісія, створена міськими депутатами, яка перевіряє діяльність компанії та її керівництва.

Наглядова рада доручила "Київміськбуду" продовжувати здійснювати діяльність щодо виконання зобов’язань перед інвесторами. Водночас на період перевірок керівника відсторонено від посади.

Як відомо, раніше журналісти Bihus.Info повідомляли, що родичі Кушніра збудували маєтки на виведеній землі "Київміськбуду" у селищі Козин під Києвом.

Крім того, вчора розслідувачі опублікували інформацію, що бізнесмен покинув Україну з довідкою про інвалідність і разом із дружиною підкорив Еверест у травні 2023 року.

Пізніше у пресслужбі Кушніра повідомили виданню NV, що у нього дійсно третя група інвалідності через меланому, але він завжди мріяв підкорити Еверест.

У Києві забудовник подав в суд на активіста Дмитра Перова: причина