Kalush Orchestra зіграють концерт в Ірпені: де саме та коли
Фото: facebook.com/olgamov

Гурт Kalush Orchestra, що в травні представлятиме Україну на Євробаченні 2022 в італійському Турині, дасть концерт в Ірпені сьогодні, 21 квітня. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Благодійний виступ на підтримку Ірпінської громади, тероборони та Збройних Сил України відбудеться о 15:00 на центральній площі Ірпеня. Це буде перший концерт у звільненому в місті, що сильно постраждало під час окупації російськими загарбниками. 

Нагадаємо, що Kalush Orchestra вирішили все ж виступити наживо на цьогорічному Євробаченні попри війну в Україні. Музиканти виконають на пісенному конкурсі трек Stefania, з яким виступали на національному відборі. За даними букмекерів, український гурт зараз має досить високі шанси на перемогу в Євробаченні. Їх зараз оцінюють у 35%. У найближчих переслідувачів, італійського дуету Mahmood & Blanco, шанси на перемогу складають 18%.

До речі, нещодавно Kalush Orchestra разом з Джамалою виконали відривок з конкурсної пісні Stefania. Переможниця Євробачення 2016 закликала українців всіляко підтримувати гурт, бо їхня робота зараз є дуже важливою.

Джамала та Kalush Orchestra разом виконали пісню Stefania