Kalush Orchestra заспівав у Лондоні для волонтерок

Kalush Orchestra наживо заспівав пісню Stefania для волонтерок, які допомагають українським біженцям у Лондоні. Зробив це гурт на The one show від BBC.

Світлана та Наталія приклали багато зусиль задля допомоги українським біженцям за кордоном. Український гурт у такий спосіб подякував жінкам, підтримав їхню діяльність і побажав подальшого натхнення на добрі справи. Жінки зовсім не очікували такого сюрпризу, що у Лондоні зустрінуть свій улюблений гурт.

"Ми завжди раді підтримати будь які благодійні ініціативи, особливо, якщо вони стосуються України. Дуже багато українців вимушені були через війну покинути свої рідні домівки, більша частина з них зараз за кордоном. Під час своїх концертів у різних країнах ми намагаємося зустрічатися з українцями, а також відвідувати волонтерські центри для біженців там. Коли нам розповіли про Світлану та Наталію, ми одразу відгукнулися і вирішили зробити їм такий сюрприз”, — говорить лідер гурту Kalush Orchestra, Олег Псюк.

Пісня Stefania стала символом незламності українського духу, вона у багатьох асоціюється з Батьківщиною і перемогою, адже свого часу саме з нею Kalush Orchestra отримав перше місце на Євробаченні.

Наразі гурт перебуває у концертному турі Європою. Всі вилучені кошти з благодійних концертів йдуть на допомогу Україні. А вже через два тижні KALUSH Orchestra вирушає у великий тур Канадою та США.