Календар за підписом Залужного розіграють на аукціоні

Календарі з фотографіями українських військових, які отримали звання "Герой України" та автографом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного розіграють у лотерею та на аукціоні.

Про це повідомила організаторка та волонтерка Дана Ярова на своїй сторінці у Facebook.

Календарі з автографом Залужного та фотографіями Героїв УкраїниНа сторінку кожного з дванадцяти місяців потрапили світлини 12 військових з різних підрозділів, які наразі служать у лавах ЗСУ.

До календаря буде йти маленька книжечка з історією Героя. Мета — кожному підрозділу, Герой якого приймав участь у проєкті — купити машину або дрон.

Обкладинку дванадцяти календарів підписав Валерій Залужний та усі учасників проєкту. Їх розіграють в лотерею, яка стартує у понеділок, 17 жовтня. Як буде проходити лотерея та що треба робити — за посиланням.

А десять календарів за підписом Головнокомандувача ЗСУ  та усіх Героїв України, які є на фото, розіграють на аукціоні, який відбудеться на сторінці організаторки.

Раніше ми писали, що українці задонатили на "Ловця Шахедів" 150 млн гривень. Головним призом були браслети з останньої партії "Азовсталі".

"Укрпошта" оголосила конкурс на кращу Різдвяну марку: які умови