Jazz Only: в Києві відбудеться джазовий Кураж Базар

У ці вихідні, 21 та 22 квітня, на Арт-заводі «Платформа» пройде перший джазовий Кураж Базар Jazz Only.

На благодійній барахолці будуть представлені 370 продавців, 41 точка харчування, інклюзивна дитяча зона і місце, де найменші гості зможуть солодко поспати. Також на гостей чекають легкі звуки джазу, роялі, 16 музикантів на двох сценах, sunset Dj-сет і атмосфера набережної Нового Орлеану.

На New York stage, за словами організаторів, виступлять улюблений трубач, знаменитий саксофоніст і кращий піаніст України. А на New Orleans stage зіграють невідомі широкій публіці стилі джазу.

Серед хедлайнерів пітерський диско-фанк-бенд «Меджикул», фіналісти «Голосу країни» Віра Кекелія та Анастасія Кудрявченко, американський вуличний музикант Noah Fulton Beale, піаніст Майк Кауфман-Портніков, саксофоніст Богдан Гуменюк та трубач Денніс Аду.

Під час заходу будуть збирати ретро-образи на барахолці, грати весілля в стилі «У джазі тільки дівчата», проводити тусовку собак і пити коктейлі на кращих барах.

Для дітей на Кураж Базар Jazz Only передбачена величезна інклюзивна зона з майстер-класами, лабіринтом, іграшками, які можна забрати з собою. Для батьківського спокою є дитячі садки з нянями та камерами спостереження, пеленальні кімнати та тиха зона дитячого сну.

Кураж Базар Jazz Only працюватиме 21 квітня з 11:00 до 23:00 та 22 квітня з 11:00 до 21:00. Місце проведення — Арт-завод «Платформа».

Вартість входу — 80 грн (із них 30 грн йдуть на благодійність). Для дітей віком до 12 років, пенсіонерів, вагітних, людей з інвалідністю та ветеранів АТО вхід безкоштовний.