izibank з кешбеком від українських брендів

Українські підприємці не лише продовжують працювати, а й досягають успіху в надскладних умовах. Випускають нові продукти, досліджують нові ринки та інвестують у технології. Зараз важливо об’єднуватись та підтримувати один одного, аби швидше наблизити перемогу. Тому izibank вирішив підтримати українських виробників та підсвітити їх у своєму застосунку.

izibank: кешбек

"Не на словах знаємо, як сьогодні важко розвивати власну справу", — розповідає засновниця та СЕО izibank Анна Тігіпко,—"Скільки це потребує зусиль та ресурсів. Але радію, коли бачу, як на ринку з'являються: крафтові сири, одяг з крутими авторськими принтами, прикраси з українською айдентикою, посуд, дерев'яні значки з унікальною застібкою. Захотілось підтримати виробників та підсвітити їх у нашому застосунку. А клієнтам дати 5% кешбеку з кожної покупки".

В застосунку izibank вже близько десяти українських брендів.

Izibank з кешбеком від українських брендів

Izibank з кешбеком від українських брендів

Izibank з кешбеком від українських брендів

GIDNIST’ — створюють «історію на футболках»; ORNER — виробник подарунків, товарів для дому та гарного настрою; ICON — спеціалізується на виробництві та продажу значків, стікерів та стікерпаків з яскравими та оригінальними дизайнами; Piel — космецевтичний бренд на основі гіалуронової кислоти і цитрату срібла, який допомагає сучасній жінці виглядати так, ніби вона часто відвідує косметолога; Vidro — бренд, який популяризує українську культуру в сучасному погляді; TasBio — фермерське господарство, яке виготовляє здорову молочну продукцію з молока буйволиць за всіма світовими стандартами; Shpalta — ексклюзивні хустини з історією; Pyjamoff — український бренд піжам та домашнього одягу; Sinel — створює затишний та ніжний домашній одяг.

Клієнти izibank не лише підтримують вітчизняних підприємців, а й роблять свій шопінг значно вигіднішим. 5 % повертаються на рахунок кешбеку, згодом їх можна вивести на карту. Щомісяця можна заощадити близько 600 гривень та використати їх за потреби.

Бренди можуть долучитись до ініціативи izibank, написавши в дірект instagram.com/izibank.ua/