UNIT.City

Інноваційний парк UNIT.City в Києві відновить свою роботу з наступного понеділка, 30 травня. Про це повідомив засновник проєкту Василь Хмельницький.

На території UNIT.City працюватимуть офісні центри, кафе та коворкінг, що має створити максимально комфортні умови для безпеки та ефективності резидентів парку.

"Вже два тижні наша команда працює над тим, щоб з 30 травня відкрився UNIT.City. Ми чудово розуміємо, що в Києві ще не зовсім безпечно, але безліч резидентів хочуть повернутися і почати повноцінно працювати. Для нас це дуже важливо, щоб бізнес повернувся до своєї роботи, бо тільки так ми зможемо підтримувати економіку та нашу армію", — написав він.

Хмельницький додав, що зараз головним пріоритетом команди UNIT.City є безпека людей, тому територія парку буде посилено охоронятись, а на випадок повітряної тривоги, є надійні бомбосховища.

UNIT.City — це перший в Україні інноваційний парк, який відкрився у 2017 році на території колишнього Київського мотозаводу неподалік від станції метро "Лук’янівська". На території парку є бізнес-кампуси, конференц-зали для проведення заходів, коворкінг, лабораторії, кафе, спортивний хаб, а також житловий комплекс UNIT.Home. Станом на 2021 рік в парку налічувалось 110 компаній-резидентів.

"Укрпошта" відкрила магазин на eBay: продаватимуть марки там мерч