Інга Андреєва призначена на посаду генерального директора представництва Masterсard Europe в Україні

Віра Платонова, яка обіймала посаду генерального директора представництва Masterсard Europe в Україні з 2013 року, вирішила продовжити свою кар'єру поза межами Mastercard.

Інга має більше ніж 16-річний досвід роботи в галузі. Вона приєдналася до Mastercard у 2013 році на посаді старшого менеджера по роботі з клієнтами, а з листопада 2014 року обіймала посаду директора по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові. Інга побудувала міцні відносини з партнерами, що дозволило компанії досягти значного росту бізнесу та забезпечило лідерську позицію на ринку.

У новій ролі Інга продовжуватиме розвивати стратегію Mastercard на українському ринку, яка сфокусована на інноваціях, digital і фінансовій інклюзії.

«Україна — стратегічно важливий ринок для Mastercard, що швидко зростає та відкритий до інновацій. Ми націлені й надалі масштабувати та прискорювати впровадження в країні інноваційних технологій, які надають переваги та нові можливості українцям у всіх сферах життя, як вдома, так і за кордоном. Як і раніше, ми фокусуватимемося на тому, аби бути надійним партнером для банків, торговців, провайдерів технологій та інших учасників ринку. Я переконаний, що під керівництвом Інги ми продовжимо успішно будувати безготівкове інноваційне майбутнє в Україні», — підкреслив Павло Ріхлінскі, президент Mastercard у Центральній та Східній Європі.

«Сьогодні Mastercard — впевнений лідер української платіжної індустрії. За роки роботи нам вдалося побудувати сильну команду і потужну партнерську мережу, що в результаті допомогло нам стати драйвером безготівкових інновацій у країні. Наша подальша стратегія — продовжувати розвивати потенціал ринку та максимально розширювати можливості для безготівкових платежів», — зазначила Інга Андрeєва, генеральний директор представництва Masterсard Europe в Україні.

Читайте також: «Українці зможуть їздити до Уругваю без віз».