Інь & Янь меню ресторану Boho

Що особливо відрізняє ресторан Boho від інших закладів, так це спосіб кулінарного експериментування. Цього разу шеф ресторану Денис Новохацький запрошує своїх гостей у подорож океаном новаторських поєднань, адже нове "Інь & Янь" меню є втіленням унікального підходу, де зіштовхуються схід та захід, лід та полум’я, жіноча та чоловіча енергії. Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці Федорова

Ідея шефа полягає в тому, щоб створити гармонійний баланс між суперечливими смаками та кухнями.

Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваВ меню ви знайдете поєднання різних інгредієнтів та технік приготування, що дозволяє розкрити унікальні смаки та протиріччя кожної страви.

Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваІнь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваГоловною метою було створити меню таким чином, щоб кожна східна страва мала свій західний аналог, тим самим ресторан  об’єднує поціновувачів обох культур та кухонь в одному місці.

Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваІнь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваНаприклад, гість може обрати лінгвіні з морепродуктами або трюфельний бургер з куркою, а його супутник віддасть перевагу Pad Thai з креветкою або ролу з лососем, креветкою та крабом.

Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваІнь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваТепер не потрібно обирати між вечерею в італійському ресторані або суші-баром, адже все це ви зможете скуштувати в Boho. 

Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваІнь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваПодивитися меню можна за посиланням.

Інь & Янь меню ресторану Boho на вулиці ФедороваАдреса: вулиця Федорова, 4, телефон 094-828-58-48.

Це заклади, що відкрилися у Києві в січні