Що особливо відрізняє ресторан Boho від інших закладів, так це спосіб кулінарного експериментування. Цього разу шеф ресторану Денис Новохацький запрошує своїх гостей у подорож океаном новаторських поєднань, адже нове "Інь & Янь" меню є втіленням унікального підходу, де зіштовхуються схід та захід, лід та полум’я, жіноча та чоловіча енергії.
Ідея шефа полягає в тому, щоб створити гармонійний баланс між суперечливими смаками та кухнями.
В меню ви знайдете поєднання різних інгредієнтів та технік приготування, що дозволяє розкрити унікальні смаки та протиріччя кожної страви.
Головною метою було створити меню таким чином, щоб кожна східна страва мала свій західний аналог, тим самим ресторан об’єднує поціновувачів обох культур та кухонь в одному місці.
Наприклад, гість може обрати лінгвіні з морепродуктами або трюфельний бургер з куркою, а його супутник віддасть перевагу Pad Thai з креветкою або ролу з лососем, креветкою та крабом.
Тепер не потрібно обирати між вечерею в італійському ресторані або суші-баром, адже все це ви зможете скуштувати в Boho.
Подивитися меню можна за посиланням.
Адреса: вулиця Федорова, 4, телефон 094-828-58-48.