Ілон Маск виставить на аукціон страу вивіску Twitter, картину з Обамою та інші лоти

Ілон Маск продасть на аукціоні вивіску "пташку" з будівлі Twitter після ребрендингу. Також мультимільярдер виставить й інші предмети компанії, пише BBC.

Ілон Маск виставить на аукціон стару вивіску Twitter, картину з Обамою та інші лотиЗокрема, продадуть журнальні столики, величезні клітки для птахів та дві картини маслом, на яких зображені фото, що стали вірусними у Twitter — зіркове селфі Еллен Дедженерес, зроблене на церемонії вручення премії "Оскар" у 2014 році та картина, на якій зображено Барака Обаму, що обіймає свою дружину у 2012 році.

Ілон Маск виставить на аукціон стару вивіску Twitter, картину з Обамою та інші лотиОкрім цих речей на аукціон виставлять музичне обладнання: гітари, барабанні установки та підсилювачі, кабінка ді-джея з контролером, мікшерами та колонками.

Ілон Маск виставить на аукціон стару вивіску Twitter, картину з Обамою та інші лотиСтартовий внесок за кожен лот становить 25 доларів США. Загальна кількість лотів — 584.

Торги розпочнуться 12 вересня та триватимуть два дні.

Зазначається, що на початку 2023 року Twitter вже провів аукціон із сотнями предметів зі своєї штаб-квартири в Сан-Франциско. Найбільшу ціну отримала статуя "пташки" — за неї віддали за 100 тисяч доларів США.

Нагадаємо, що компанія відмовилася від логотипа синього птаха зі свого бренду та замінила його чорно-білою літерою X.

Усі говорять про Threads: реакція користувачів на запуск нової соцмережі-конкурента Twitter