Ілон Маск купив Twitter та звільнив попереднє керівництво

Засновник SpaceX та Tesla Ілон Маск завершив угоду щодо придбання Twitter. Щоб стати новим очільником компанії, йому довелося заплатити 44 млрд доларів. Про це повідомляє CNBC із посиланням на власні джерела. 

Генеральний директор Twitter Параг Агравал та фінансовий директор Нед Сігал вирішили залишити керівництво соціальної мережі через те, що там "починається ера Маска".

Також мільярдер звільнив керівника відділу правової політики, довіри та безпеки Віджая Гадде й одного з ведучих консультантів Шона Еджета. 

Ілон Маск у кафетерії для працівників TwitterІлон Маск планує скасувати довічні блокування акаунтів, які колись порушили правила соцмережі. Член Палати представників, республіканець Лорен Боберт вже закликала його розбанити сторінку Дональда Трампа.

Відомо, що якби угоду з придбання компанії не завершили до 28 жовтня, на Маска чекав би судовий розгляд, де у нього були невеликі шанси перемогти. 

Декілька банків вже почали перераховувати кошти за Twitter на спеціальний рахунок. Оскільки тепер соцмережа перейшла до приватного власника, її акції знімуть з торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Нагадаємо, недавно Ілон Маск запевнив, що Starlink працюватиме в Україні навіть у разі припинення фінансування США. 

Ілон Маск знову пропонує віддати Крим росії, бо боїться ядерного удару