Геррі Хофштеттер підсвітив Батьківщину-Мати
Фото: facebook.com/MCIPUkraine

Швейцарський художник зі світла Геррі Хофштеттер продовжує арт-тур "Різдвяне світло надії" на підтримку України. Про це повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики.

Так, сьогодні, 25 грудня, митець вже підсвітив жовто-блакитними кольорами скульптуру Батьківщина-Мати на схилах Дніпра. Запис того, як це було, можна подивитися на сторінці Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти.

Також святкове світове шоу Хофштеттер влаштував на будівлі костелу святого Миколая. Його теж підсвітили візерунками у кольорах українського прапора.

 

Світлові проєкції триватимуть до 22:00. У планах Хофштеттера на сьогодні — підсвітити будівлі Центрального залізничного вокзалу, Мінкульту та Міністерства закордонних справ.

Нагадаємо, відомий швейцарський митець Геррі Хофштеттер завітав до України на Різдво, щоб підсвітити відомі будівлі та пам’ятники Києва. Ця акція солідарності має на меті принести українцям надію та світло у темні зимові дні.

Зокрема, 23 грудня підсвічувались Андріївська церква, Національний музей історії України, Дзвіниця Михайлівського Золотоверхого монастиря, будівля Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка та Дзвіниця Софійського собору.

На Центральному вокзалі співатимуть колядки та влаштують сюрприз