Погода у Києві

Майже весь наступний тиждень у Києві мине без сонця. Лише у деякі дні воно визиратиме з-за хмар. Будуть несильні морози, але до вихідних очікується поступове потепління. 

У понеділок, 9 січня, згідно з прогнозом порталу Sinoptik, у столиці буде похмуро. Вранці, можливо, пройде дрібний сніг, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше у цей день опадів не очікується. Вночі буде -6 градусів, а от вдень стовпчик термометра показуватиме -1 градус. 

Протягом вівторка погода також буде похмурою. Більша частина дня мине без опадів, а ближче до вечора піде дрібний сніг. Вночі може бути мороз до -3 градусів. А вдень обіцяють -2 градуси.

У середу похмура погода у другій половині дня відступить, хмар на небі не буде до самого вечора. Вранці очікується дрібний сніг. Вночі та вдень температура буде майже однаковою -5 та -4 градуси. 

Ясна погода у четвер може ввечері змінитися на похмуру. Опадів не прогнозують. Морози не відступатимуть: вночі буде -7, а вдень -2. 
Погода в Києві на 9-15 січня Весь день п'ятниці у Києві теж буде хмарним. Ранок й день пройдуть без опадів, а от увечері можливий дрібний сніг. Вночі -4 градуси, а вдень -2 градуси.

У суботу сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Вночі термомент показуватиме -3 градуси, а вдень -1 градус. 

З ранку до самого вечора неділі сонце так і не вийде. Без опадів. Продовжиться поступове потепління: вночі -1, а вдень +1 градус. 

Нагадаємо, стабілізаційні обмеження електрики у столиці та Київські області відбуваються через різке похолодання. У Yasno розповіли, як погодні зміни впливають на роботу енергомереж. 

На ВДНГ відкрили новий пункт обігріву