Хмарно та мокро: якою буде погода у Києві наступного тижня

З цього тижня в Києві синоптики прогнозують незначне потепління, яке ймовірно протримається тривалий час.

Згідно з інформацією на сайті Sinoptik.ua, в понеділок, 11 грудня, в столиці буде хмарна погода, подекуди можливі короткочасні дощі з мокрим снігом. Температура повітря складе від -1 до 1°C.

У вівторок, 12 грудня, буде так само хмарно, але без опадів. Температура повітря, як і в понеділок, очікується від -1 до 1°C.

У середу, 13 грудня, все ще буде хмарна погода без опадів. Повітря прогріється трохи більше — максимальна температура досягне 3 градуси тепла.

У четвер, 14 грудня, сонце все ще не виходитиме з-за хмар, весь день буде похмурим, з дощем і мокрим снігом. Температура повітря складе від 0 до 2°C.

У п’ятницю, 15 грудня, опадів не передбачається. Водночас у Києві все ще буде хмарно. Температура повітря складе від -1 до 1°C.

У суботу, 16 грудня, знову піде сніг, але вже без дощу. Сонця все ще видно не буде. Температура повітря складе від -2 до -1°C.

У неділю, 17 грудня, у Києві протягом усього дня погода буде похмурою. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ зі снігом. Температура повітря складе від -1 до 2°C.

У Києві проходить обробка та прибирання доріг: скільки задіяно комунальної техніки