Happy Paw до Дня закоханих створили маску в Instagram, щоб знайти дім безпритульним тваринам

Благодійний фонд Happy Paw до Дня закоханих ініціював акцію "Стань Купідоном для тваринки з притулку". Завдяки новій масці в Instagram можна допомогти безпритульним тваринам знайти новий дім.

Нова маска "Paw Love" навмання обирає для користувача тварину із Покровська, Сєвєродонецька чи Краматорська, Нікополя або ж Херсона для якої можна стати персональним янголом-Купідоном. 

Протестувати нову маску можна за посиланням.

Пса Тузика у 2014 знайшли військові під Пісками і передали в Покровське товариство захисту тварин, якому, через війну, довелося переїхати в Черкаси. Худу і знесилену кішку Сойку волонтери евакуювали з Сєвєродонецька. Хворого собаку Боню з Торецька знайшли покинутим і прив’язаним до будки. Через війну у ці хвилини тисячі безпритульних тварин продовжують страждати, а таких історій як у Тузіка, Сойки та Боні з кожним днем стає більше.

Наразі притулки переповнені зляканими і знедоленими тваринами. У Happy Paw наголошують, чим більше коментарів та використань буде у нового ефекту, тим більше шансів для бездомних котів або собак знайти нову родину.

Представники фонду кажуть, що День закоханий овіяний любов'ю та добром. Якщо вдасться змінити долю хоча б однієї такої Сойки чи Тузика — це буде чудовим результатом. Більше інформації про тварин, які потребують допомоги можна знайти тут.

Підтримати постраждалих тварин можна за посиланням.

Раніше ми писали, що зоозахисній організації UAnimals та МФО "Гуманна країна" вручили спеціальну премію волонтерам, які рятують тварин в зоні бойових дій. 

Холод, голод і зневоднення: як допомогти безпритульним тваринам пережити зиму