Грузинська медична платформа EKIMO відкрила безкоштовні онлайн-консультації для українців

Грузинська цифрова медична платформа EKIMO відкрила безкоштовні онлайн-консультації для громадян України. Допомогу лікаря можна отримати в 16 напрямках: від сімейного лікаря та педіатра до алерголога, гінеколога чи психіатра. 

Отримати безкоштовну консультацію можна по телефону +380443440512 або ж у відеорежимі через мобільний додаток (посилання для завантаження для пристроїв на IOS та Android). Зокрема, користувачі можуть обрати лікаря, визначити дату та час консультації.

Наразі на платформі доступні 50 лікарів та 10 медичних спеціалістів. Серед доступних лікарів: алерголог, кардіолог, лікар Covid-19, сімейний лікар, лікар загальної практики, гастроентеролог, генетик, гінеколог/ репродуктолог, нарколог, нефролог, невролог, онкогінеколог, оториноларинголог, педіатр, психіатр та травматолог-ортопед.

"EKIMO — це медичний застосунок, який поєднує пацієнтів з лікарями. За допомогою застосунку можна отримати медичну консультацію з будь-якого місця, будь-якої країни. Складна ситуація в Україні спричинила попит на запити у соціальних мережах щодо пошуку лікарів онлайн.  EKIMO вирішили відкрити доступ до свого застосунку. Кожен українець може отримати онлайн консультації лікаря безкоштовно безлімітно", — розповіли на платформі.