Група компаній DIM стала партнером Ukrainian Fashion Week: як це було
Фото: DIM

Група компаній DIM вперше стала партнером Ukrainian Fashion Week. Цьогорічний сезон FW 2022-23 пройшов 3-6 лютого у Мистецькому арсеналі і відкрив ювілейний, 25-й UFW. Упродовж чотирьох днів DIM була представлена окремим стендом з різними активностями, також група компаній забезпечувала учасників заходу водою з артезіанських свердловин.

Фото: DIMФото: DIM

Під час презентації групи компаній DIM на Ukrainian Fashion Week 4 лютого співзасновниця та голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська, зазначила, що DIM став партнером заходу вперше, і вона сподівається на подальшу плідну співпрацю. У свою чергу, директор з маркетингу DIM Ірина Міхальова розповіла гостям заходу про девелопера DIM та його житлові проекти.

Фото: DIM

«Між будівництвом сучасного житла та пошиттям модного одягу багато спільного. Будівельники, як і дизайнери, повинні створювати настільки комфортний та якісний продукт, в якому хотілось би жити, яким хотілось би насолоджуватися, пишатися — в якому хотілось би любити себе! Одяг та житло — це ті базові речі, якими ми користуємося щодня, тож вони мають бути якісними та продуманими, дарувати затишок та насолоду. Крім того, як і у високій моді, у нас, девелоперів, є свої ексклюзивні колекції — це комплекси преміального рівня, на створення яких нас надихають світові тренди, до їхньої реалізації ми залучаємо кращі архітектурні бюро, закуповуємо високоякісні будівельні матеріали тощо» — розповіла Ірина Міхальова.

Фото: DIMФото: DIMУпродовж чотирьох днів стенд групи компаній DIM на Ukrainian Fashion Week відвідали понад 2000 гостей. Зокрема, вони реєструвалися на участь у розіграші квадратних метрів, а також отримували консультації від спеціалістів DIM щодо придбання нерухомості в проєктах групи компаній. Окрім цього, біля стенду облаштували стильну фотозону з будівельними касками і зону відпочинку.

Фото: DIMФото: DIM