Грози та спека: якою буде погода у Києві наступного тижня

Наступного тижня у Києві очікується спекотна погода, проте з дощами. Синоптики прогнозують небезпечні метеорологічні явища, грозу. 

В понеділок, 10 червня,  увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися. У Києві та області можливі грози, вдень місцями град та шквали 15-20 м/с. Температура вдень +27°C, вночі +20°C. 

У вівторок, 11 червня, весь день у Києві буде хмарним. Уночі очікується дощ. До ранку він припиниться, а після обіду піде знову. Ближче до вечора його змінить дощ із грозою. Температура вдень +26°C, вночі +20°C. 

У середу, 12 червня, у Києві майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вранці на зміну нічному дрібному дощу прийде дощ із грозою. У другій половині дня очікується дощ, який ближче до вечора закінчиться. Температура вдень +23°C, вночі +19°C. 

У четвер, 13 червня, весь час у Києві утримається хмарна погода. Вдень хмари ненадовго розсіються, щоб ввечері з'явитися знову. Без опадів. Температура вдень +25°C, вночі +18°C. 

В п'ятницю, 14 червня, небо у Києві буде вкрите хмарами. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою. Температура вдень +20°C, вночі +17°C. 

В суботу, 15 червня, протягом усього дня у Києві буде триматися хмарна погода. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Вдень +22°C, вночі +16°C. 

В неділю, 16 червня, вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура буде літньою: вдень +26°C, вночі +18°C.

У Добропарку квітнуть ранні сорти лаванди: фото