Гроза та до +29 на термометрі: якою буде погода у Києві з 19 по 25 червня

Ранок понеділка, 19 червня, почнеться сонячно, але потім небо затягнеться хмарами. Похмура погода триматиметься у місті до кінця доби. Вдень очікується до +29 градусів, а вночі +19 градусів. 

У вівторок, 20 червня, з ранку й до самого вечора буде триматися похмура погода. Удень піде дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря підніметься до +27 градусів вдень та опуститься до +18 градусів вночі. 

У середу, 21 червня, ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо буде хмарне. Опадів синоптики не прогнозують. Повітря прогріється до +27 градусів, але вночі буде +18 градусів. 

У четвер, 22 червня, сонце зовсім не з'являтиметься з-за хмар. Але це несуттєво вплине на температуру повітря, тому вдень обіцяють +26 градусів, а вночі +18 градусів.

Хмари закриватимуть сонце протягом усього дня п'ятниці, 23 червня. Зрештою по обіді піде дощ із грозою, проте ближче до вечора він припиниться. Вдень позначка термометра підніметься не вище +27, а вночі опуститься до +19 градусів.

Упродовж суботи, 24 червня, погода буде похмурою. Ніч та ранок пройдуть без опадів, проте удень очікується дрібний дощ, який йтиме до вечора. Вдень очікується +28 градусів, а вночі +19 градусів. 

Ранок та день неділі, 25 червня, минуть без сонця, але на вечір погода проясниться. Вдень термометр показуватиме до +27 градусів, а вночі +19 градусів. 

Раніше ми писали, що у ботсад Гришка шукає волонтерів для косіння трави та озеленення.

Активісти пропонують розширити Київ до 16 районів: мапа ймовірного поділу міста