Google навчить українців працювати з хмарними технологіями
Фото: unsplash

Google пропонує українцям пройти безкоштовну програму "Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані". Таким чином компанія прагне допомогти отримати знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями.

Зазначається, що доступ до платформи надається на 60 днів. Заняття почнуться з 1 лютого 2023 і триватимуть до 1 квітня 2023. Учасники програми зможуть отримати безкоштовні ваучери на складання іспиту, щоб отримати міжнародну сертифікацію Google Cloud, а також інші нагороди.

Програма розрахована на ІТ-фахівців, розробників та студентів, які планують розвиватися у сфері хмарних технологій та розуміти Machile Learning. Також програма буде корисна економістам, фінансистам, бізнес-аналітикам тощо.

Зареєструватися можна до 28 березня 2023 року. Доступ до навчальної платформи буде активним 60 днів від моменту реєстрації.

Наголошується, що для проходження курсу бажано володіння англійською мовою на рівні B1 та вище.

Зареєструватися та дізнатися більше про програму можна за посиланням.

Партнерами програми стали Міністерство цифрової трансформації України та Дія.Цифрова освіта.

Раніше ми писали, що американська корпорація Google разом із фармацевтами працює над моделлю штучного інтелекту для Google Lens, яка зможе розшифрувати нерозбірливий почерк лікарів.

Найпопулярніші запити Google: що шукали українці у 2022 році