ДТП у Броварах: п'яний голова РВА Броварів наїхав на пішоходів (фото, відео)

У п'ятницю ввечері, 26 квітня, у Броварах голова РВА Володимир Майбоженко скоїв наїзд на пішоходів у стані алкогольного сп'яніння. Четверо людей отримали травми, серед них дворічна дитина.

ДТП у Броварах 26 квітня, п'яний голова РВА наїхав на людейГолова районної військової адміністрації не впорався з керуванням, виїхав на пішоходу зону та наїхав на людей. Після інциденту посадовець не зміг відповісти на питання. Поліція провела тест на стан сп'яніння Майбоженко. Драгер показав 2,31 проміле.

ДТП у Броварах 26 квітня, п'яний голова РВА наїхав на людей

За інформацією мера Броварів горя Сапожко, дитина отримала забої та гематоми, в неї перелом плеча. Інші постраждалі отримали числення переломи та забої, загрози для їхнього життя наразі немає.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко наголосив, що Володимир Майбоженко буде звільнений з посади після ДТП.

"Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали 4 людини", — зазначив Кравченко.

Наразі слідчі оголосили про підозру винуватцю ДТП у Броварах, голова РВА знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Раніше ми писали, що киянину, який запустив феєрверк під час війни, оголосили вирок.

Київщина увійшла до трійки найкорумпованіших областей у 2023 році: подробиці