гаряча вода
Фото: pixabay.com

Гаряче водопостачання у будинках, які обслуговує ТОВ "Євро-Реконструкція", має з'явитися до 31 липня. Наразі гарячої води немає, бо проходять гідравлічні роботи та підготовка до нового опалювального сезону.

Про це повідомляє Дарницька ТЕЦ.

"З метою якісної підготовки теплових мереж до безперебійного теплопостачання в опалювальному періоді 2022-2023 років, у тому числі за рахунок зменшення втрат теплової енергії та витоків теплоносія, підключення теплових мереж оператора мереж КП "Київтеплоенерго" до споживачів ТОВ "Євро-Реконструкція" буде проводитися у декілька етапів", — йдеться у повідомленні.

Після завершення гідравлічних робіт проводитиметься поетапне підключення та заповнення усіх теплових мереж. Водночас фахівці проводитимуть додаткове обстеження мереж на рахунок наявності зауважень та недоліків для їх оперативного усунення. Таким чином, гаряча вода в будинках мешканців Дарницького району з'явиться після завершення всіх робіт.

"Орієнтовний термін завершення робіт з поетапного наповнення системи, перевірки її на наявність недоліків та проведення необхідних ремонтних робіт після перевірки – до 31 липня 2022 року. На період відсутності послуги плата за гарячу воду нараховуватися не буде", — додали у Дарницькій ТЕЦ.

Як нараховуватимуть оплату за гарячу воду у травневих платіжках: пояснення "Київтеплоенерго"