Фракція ОПЗЖ у Київраді оголосила про саморозпуск
Фото ілюстративне: facebook.com/kyiv.city.council

Фракція ОПЗЖ у Київраді оголосила про саморозпуск. Про це повідомили депутати Київської міської ради Аліна Михайлова та Олександр Погребиський

Після оголошення про саморозпуск фракції депутати ОПЗЖ у Київраді залишаються позафракційними і, таким чином, мають змогу продовжувати свою роботу, не зважаючи на заборону діяльності ОПЗЖ в Україні. 

"ОПЗЖ у Київраді саморозпустилась! Цим вони (депутати ОПЗЖ — ред.) продовжили флешмоб своїх колег з інших місцевих рад, які обрали згоріти від ганьби, а не справедливості воєнного часу. Сподіваюсь, після перемоги наше реформоване правосуддя поставить запитання кожному", — написала Михайлова. 

Вона розповіла, що депутати ОПЗЖ у Київраді блокували рішення щодо декомунізації та дерусифікації міста, а також "лобіювали інтереси росіян і забудовників". 

"Сьогодні хтось із вас (звернення до депутатів ОПЗЖ — ред.) пішов піаритись у ТРО, хтось збирає гуманітарну допомогу. Молодці, робіть хоч щось, якщо думаєте, що вас це врятує (спойлер : НІ)", — зазначила депутатка. 

Спротив російській окупації, день 37