Фонд "1991" випустив календар "Лють" з ветеранами повномасштабної війни

Благодійний фонд "1991" випустив календар "Лють" з фотографіями ветеранів повномасштабної війни. Кошти з продажу направлять на потреби ЗСУ, замовити можна за посиланням.

Про це повідомили представники фонду в Instagram.

Фонд "1991" випустив календар "Лють" з ветеранами повномасштабної війниПроєкт "Лють" — це календар на 2024 рік, відлік якого починається з лютого.

"Третій рік поспіль ми розпочинаємо відлік року з лютого. 24-го наше життя змінилося, а лютий перестав бути місяцем — він став викликом, вибором, емоцією. Ми стали лютими. Тож і відлік року, як і відлік календаря, тепер починається і завершується лютим", — зазначили у дописі.

Фонд "1991" випустив календар "Лють" з ветеранами повномасштабної війниНа сторінках календаря можна побачити світлини 12 українських військовослужбовців, що символізують 12 місяців у році.

Фонд "1991" випустив календар "Лють" з ветеранами повномасштабної війниАвтор фото — український фотограф та документаліст Віталій Юрасов. 

Участь у проєкті взяли Богдан Кротевич (Тавр), Вадим Ворошилов (Karaya) Андрій Лімонтов (Людоїд), Масі Найєм (Ганз), Василь Гриценко (Чучупак), Олександр Будько (Терен), Гліб Стрижко (Зулу-2), Асан Ісенаджиєв (Хасан), Дмитро Гержан (Тритон),  Євгеній Громадський (Гром), Микола Кущ (Фрост) та Роман Костенко (Гром).

Фонд "1991" випустив календар "Лють" з ветеранами повномасштабної війниУсі кошти спрямують на купівлю та передачу 500 FPV-дронів для 12 БрСпП "Азов" та 13 БрОП "Хартія". Ціна стартує від  5 973 гривень, але донат можна збільшити.

Раніше ми писали, що у Києві влаштовують кар'єрний форум для учасників бойових дій та членів їхніх родин

Не у своїй тарілці, або як почуваються військові у цивільному житті та як їх підтримати